Klantervaringen

"Ik ben erg tevreden met Profifact. Voorheen alles bijgehouden in Word en Excel, met alle tekortkomingen wat factureren betreft.
Profifact neemt mij veel werk uithanden. Snelle overzichten van cijfers, openstaande facturen etc. Ook het voorbereiden van een factuur (concept) als het maken van een offerte zijn erg handige modules.

Kortom Profifact is een onmisbare online tool. Door goed te luisteren naar de gebruikers, wordt Profifact steeds beter!"

Bauke Couperus - Insite Design
vijf sterren

"Ik ben door iemand geïnformeerd over factureren via Profifact, die er zelf al jaren gebruik van maakte. Dit was de beste tip die ik kon krijgen bij de start van mijn praktijk. Een mooie professionele factuur is nu in een handomdraai gemaakt en bovendien verleent Profifact een goede service en staat altijd klaar voor het beantwoorden van vragen."

Gryt Helfferich - Gryt Helfferich hulp bij verliesverwerking
vijf sterren

"Ik heb meerdere factuurprogramma's uitgeprobeerd. Profifact vind ik het beste pakket. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureerpakket met een professionele uitstraling. Dus dat is factureren zonder allerlei extra functionaliteiten waar je toch geen gebruikt van maakt. Profifact doet wat het moet doen en doet dat ook nog eens heel erg goed."

H.J. Ellens - Custard on- en offline communicatie
vijf sterren

"Ik gebruik sinds januari 2014 Profifact, nadat ik al eerder verschillende proefaccounts van andere aanbieders van online factureren had geprobeerd. Voor mij teveel toeters en bellen en het werkte niet helemaal zoals ik wou, of het was erg duur. Hierdoor was ik aangewezen op mijn losse Excel sheets, waar veel tijd in gaat zitten. Toen ik via een andere enthousiaste gebruiker getipt werd heb ik een proefaccount bij Profifact aangemaakt en al snel was ik om. Alles wat ik nodig heb zit er in, het werkt zoals ik wil en een vriendelijk tarief. Ik zou het iedereen aanraden."

Erik van der Wal – NOF-PC Computer Systemen
vijf sterren

"Wij als stichting zochten een gebruiksvriendelijk factuurprogramma en toen we met Profifact aan de slag gingen was dit dan ook heel snel voor ons de juiste keuze. Erg overzichtelijk, simpel en makkelijk te gebruiken dus voor ons is Profifact het juiste programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Profifact!"

Mihai Nesu Foundation
vijf sterren

"Ik ben langere tijd gebruiker van Profifact en heel tevreden. Het scheelt me veel tijd en ik heb altijd goed overzicht van de omzet en btw. Ook heel gemakkelijk en voordelig om de facturen via de mail te versturen. Geen onnodige toeters en bellen en toen ik graag iets toegevoegd wilde zien ben ik daar goed mee geholpen. Ik zal dit programma zeker blijven gebruiken."

Wilma Potze - Kokarde Counseling
vijf sterren

"Ik gebruik Profifact nu bijna 2,5 jaar na per 1 januari 2013 gestart te zijn als Freelancer en vind Profifact een zeer welkome aanvulling op het maken van mijn facturen SNEL SIMPEL en ZEER overzichtelijk. Ook is de module ‘Offerte’ een zeer welkome aanvulling op het pakket."

Peter Blom - Blom Eethen
vijf sterren

"Profifact is enorm gebruiksvriendelijk. Een factuur maken is echt heel eenvoudig. Dat je de facturen eerst in concept kunt maken is ook een groot voordeel. Ik ben dan ook zeer tevreden over Profifact en beveel het elke ondernemer aan."

F.L. Kiemeney - EC Clean
vijf sterren

"Mijn complimenten voor Profifact! Mooi, simpel en effectief programma. Zonder ervaring kun je heel eenvoudig een factuur maken. Kortom kies voor Profifact!"

Antje Terpstra - Bouwmarkt De Terp
vijf sterren

"Factureren vond ik altijd maar een vervelende klus. Nu ik factureer via Profifact is dat voorbij. Facturen maken is nu makkelijk en overzichtelijk. Het maakt het de administratie bijhouden een stuk leuker."

Mient Mulder - Eetcafe t Twaspan
vijf sterren

"Handig, overzichtelijk en compleet factuurpakket! De indeling is flexibel en je hoeft geen computerexpert te zijn om toch professionele facturen uit te sturen."

Hans Oostland - De Dageraad interim management en advies
vijf sterren

"Profifact is snel en eenvoudig. Een aanrader voor de ondernemer die niet met te veel poespas zijn administratie wil beheren."

Teade Steenstra - Creative Work
vijf sterren

"Een verademing nu alle facturen digitaal zijn. Makkelijk te versturen en makkelijk te doorzoeken."

Peter van der Beek - Wemagine internetbureau
vijf sterren

"Profifact is een praktisch en overzichtelijk programma. Zowel vanuit huis als op kantoor kan je ermee werken. Wij willen niet anders meer."

Bart Meijer - B.M. Machineservice B.V.
vijf sterren

"We zijn een klein bedrijfje dat ca. 100 facturen per jaar verstuurt. Enorm tijdrovend en zeer inefficient, met de bijbehorende frustratie hebben we dat altijd gedaan via Word. Naam en adresgegevens opzoeken, knippen, plakken, welk factuurnummer was het ook alweer? Bedrag zonder btw, btw apart en bedrag inclusief btw vermelden.

Na 5 jaar dachten we dit moet anders kunnen, want met 100 klanten per jaar voelt het iedere keer als een opgave laat staan als het een veelvoud is. Na enig zoekwerk op internet kwamen we Profifact tegen. Zij bieden een factuurservice aan voor een kleine € 100 op jaarbasis kunnen we een ongelimiteerd aantal facturen maken. Het aardige is dat je het eerst een maand gratis mag uitproberen. Eigenlijk is dat heel slim want je bent na het versturen van de eerste factuur via Profifact al compleet verkocht. Het sturen van een factuur is nu een genot, heel efficiënt, heel gebruiksvriendelijk en de definitieve factuur is er één waar je mee kunt aankomen bij je klanten.

Kostte het ons vroeger ca 20 minuten om een factuur te versturen, dan is dat nu minder dan 5 minuten! De (zeer vriendelijke) service die Profifact biedt aan de gebruikers hetzij in de vorm van een helpdesk hetzij telefonisch (geen duur 0900 nummer) en het sturen van algemene tips op het gebied van factureren is om een voorbeeld aan te nemen.

Kortom: wij kunnen Profifact aan ieder bedrijf aanbevelen!"

A. van Coeverden - Jawa Meubelen
vijf sterren

"Ik gebruik Profifact nu 2 jaar en het is zeer gebruikersvriendelijk. Ik als startende ondernemer, vind dit een zeer overzichtelijk programma. Geen ingewikkeld programma en voor vragen wordt er snel gereageerd. Een tevreden klant!"

Anneke Broekhuizen - Fit & gezond met Anneke
vijf sterren