Facturen

Jouw voordelen:

  • Eenvoudig professioneel factureren
  • Herinneringen versturen met 1 druk op knop
  • Eigen factuursjabloon maken
  • Handige omzet en btw overzichten
Snel een factuur makenPlay button

Online facturen maken met Profifact

Een belangrijk onderdeel voor ieder bedrijf is het maken en versturen van de facturen. Toch zien wij in de praktijk dat veel ondernemers en bedrijven op dit gebied lopen te worstelen. Ze zijn op z'n zachtst gezegd geen groot liefhebber van het doen van de financiële administratie. Ook komt het voor dat een duidelijk overzicht vaak ontbreekt. Deze zaken en vele anderen worden getackeld door de Profifact software. Het maken van facturen is kinderlijk eenvoudig met ons product. Profifact bied je de mogelijkheid een factuur te maken binnen een minuut. Uiteraard kunnen de facturen voorzien worden van al jouw bedrijfsgegevens inclusief logo. Jij hoeft niet zeer bedreven met computers te zijn om goed gebruik te kunnen maken van onze software. Facturen maken is hierdoor voor iedereen weggelegd.

Ook handig is het seintje dat de software geeft als de betalingstermijn voor jouw klanten verstreken is. Je kunt dan namelijk met een druk op de knop een herinnering naar de klant versturen. Dit maakt het beheer van je debiteuren natuurlijk aanzienlijk eenvoudiger. Naast deze optie biedt onze software vele andere voordelen. Zo worden de totalen van de facturen automatisch opgeteld en in een handig overzicht vertoond. Hetzelfde geldt voor de btw-bedragen.

Veel kleine bedrijven en ondernemers maken de facturen nog met programma's als Microsoft Word te Microsoft Excel. Deze programma's zijn primair natuurlijk niet bedoeld voor het maken van facturen.

Natuurlijk kun je als je zeer sporadisch een factuur verstuurd, gebruik maken van Excel of Word. Als je echter meerdere keren per maand facturen moet versturen dat is het veel verstandiger om gebruik te maken van gespecialiseerde software zoals Profifact.

Met onze software kun je eenvoudig klanten selecteren en toevoegen. Nadat klanten zijn ingevoerd in het systeem kun je deze voor het maken van nieuwe facturen eenvoudig selecteren. Verder heeft ons systeem de reuze handige eigenschap dat deze is voorzien van automatische nummering. Hiermee voorkom je dat er dubbele factuurnummer ontstaan wat jouw administratie natuurlijk zeer onoverzichtelijk maakt en tot lastige vragen van de belastingdienst kan leiden. Profifact telt automatisch alle omzet en btw bij elkaar op. Dit geeft jou een goed overzicht. Verder is het zeer gemakkelijk om een creditfactuur te maken. Dit kun je doen met een druk op de knop. Doordat onze software op internet draait kun je de facturen van overal ter wereld waar je internet toegang hebt bekijken en versturen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat er online back-up's gemaakt worden van de facturen.

Je kunt de facturen volledig op maat maken. Hiervoor kun je gebruik maken van de optie om sjablonen te maken. Dit is zeer eenvoudig. Als je onverhoopt toch tegen bepaalde zaken aanloopt bij het maken van sjabloon kun je telefonisch contact met onze helpdesk opnemen. Zij helpen jou graag verder.

Profiteer nu van ons speciale aanbod. Je kunt de software 30 dagen gratis proberen. Je zult in deze periode ontdekken hoe prettig en eenvoudig werken met Profifact is. Na deze proefperiode van 30 dagen bedragen de maandelijkse kosten voor het gebruik van onze software slechts € 10.

Online factureren met Profifact? Probeer Profifact 30 Dagen Gratis en ervaar de kracht en snelheid. Aanmelden duurt minder dan een minuut.

Al vele bedrijven gebruiken Profifact naar tevredenheid

Wij als stichting zochten een gebruiksvriendelijk factuurprogramma en toen we met Profifact aan de slag gingen was dit dan ook heel snel voor ons de juiste keuze. Erg overzichtelijk, simpel en makkelijk te gebruiken dus voor ons is Profifact het juiste programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Profifact!

Mihai Nesu Foundation
vijf sterren

Ik heb meerdere factuurprogramma's uitgeprobeerd. Profifact vind ik het beste pakket. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureerpakket met een professionele uitstraling. Dus dat is factureren zonder allerlei extra functionaliteiten waar je toch geen gebruikt van maakt. Profifact doet wat het moet doen en doet dat ook nog eens heel erg goed.

H.J. Ellens - Custard on- en offline communicatie
vijf sterren

Profifact is enorm gebruiksvriendelijk. Een factuur maken is echt heel eenvoudig. Dat je de facturen eerst in concept kunt maken is ook een groot voordeel. Ik ben dan ook zeer tevreden over Profifact en beveel het elke ondernemer aan.

F.L. Kiemeney - EC Clean
vijf sterren

Factureren vond ik altijd maar een vervelende klus. Nu ik factureer via Profifact is dat voorbij. Facturen maken is nu makkelijk en overzichtelijk. Het maakt het de administratie bijhouden een stuk leuker.

Mient Mulder - Eetcafe t Twaspan
vijf sterren

Je bent na het versturen van de eerste factuur via Profifact al compleet verkocht. Het sturen van een factuur is nu een genot, heel efficiënt, heel gebruiksvriendelijk en de definitieve factuur is er één waar je mee kunt aankomen bij je klanten.

A. van Coeverden - Jawa Meubelen
vijf sterren

Profifact is een onmisbare online tool. Door goed te luisteren naar de gebruikers, wordt Profifact steeds beter!

Bauke Couperus - Insite Design
vijf sterren

Profifact een zeer welkome aanvulling op het maken van mijn facturen SNEL, SIMPEL en ZEER overzichtelijk.

Peter Blom - Blom Eethen
vijf sterren

Alles wat ik nodig heb zit er in, het werkt zoals ik wil en een vriendelijk tarief. Ik zou het iedereen aanraden.

Erik van der Wal – NOF-PC Computer Systemen
vijf sterren

Profifact is een praktisch en overzichtelijk programma. Zowel vanuit huis als op kantoor kan je ermee werken. Wij willen niet anders meer.

Bart Meijer - B.M. Machineservice B.V.
vijf sterren

Een verademing nu alle facturen digitaal zijn. Makkelijk te versturen en makkelijk te doorzoeken.

Peter van der Beek - Wemagine internetbureau
vijf sterren

Mijn complimenten voor Profifact! Mooi, simpel en effectief programma. Zonder ervaring kun je heel eenvoudig een factuur maken. Kortom kies voor Profifact!

Antje Terpstra - Bouwmarkt De Terp
vijf sterren

Geen onnodige toeters en bellen en toen ik graag iets toegevoegd wilde zien ben ik daar goed mee geholpen.

Wilma Potze - Kokarde Counseling
vijf sterren

Ik ben door iemand geïnformeerd over factureren via Profifact, die er zelf al jaren gebruik van maakte. Dit was de beste tip die ik kon krijgen bij de start van mijn praktijk.

Gryt Helfferich - Gryt Helfferich hulp bij verliesverwerking
vijf sterren

Profifact is snel en eenvoudig. Een aanrader voor de ondernemer!

Teade Steenstra - Creative Work
vijf sterren

Handig, overzichtelijk en compleet factuurpakket!

Hans Oostland - De Dageraad interim management en advies
vijf sterren

Ik gebruik Profifact nu 2 jaar en het is zeer gebruikersvriendelijk. Een zeer overzichtelijk programma.

Anneke Broekhuizen - Fit & gezond met Anneke
vijf sterren