Factuur Excel

Jouw voordelen:

  • Eenvoudig professioneel factureren
  • Herinneringen versturen met 1 druk op knop
  • Eigen factuursjabloon maken
  • Handige omzet en btw overzichten
Snel een factuur makenPlay button

Snel facturen maken

Als je wel eens facturen in Excel gemaakt hebt, zul je wellicht al gemerkt hebben dat dat niet ideaal is. Excel is zeer beperkt qua mogelijkheden. Zeker als je vaker facturen verstuurd. Het maken van facturen in Excel is voor jou geen enkel probleem als je op jaarbasis slechts een handvol facturen verstuurd. Als je echter enkele facturen per maand wilt versturen, adviseren wij je gebruik te maken van speciale software. Profifact is wat dat betreft een ideale oplossing. Voor slechts € 10 per maand of € 99 per jaar kun je gebruik maken van zeer prettige software waarmee je gemakkelijk uit de voeten zult kunnen.

Als we de vergelijking maken met Excel zijn er een aantal overeenkomsten. Zo kun je in Profifact en een Excel totaalbedragen en btw automatisch laten berekenen. Ook het toevoegen en selecteren van klanten kan met Excel. Voor de automatische nummering ter voorkoming van dubbele factuurnummers is Excel niet zo geschikt. Ook als je handige btw- en omzetoverzichten wilt zien, is Excel zeer beperkt. Laat staan voor het versturen van een creditfactuur. Met Profifact is het versturen van een creditfactuur kinderspel. Daarnaast is het zo dat bij Profifact jouw facturen en klanten veilig online opgeslagen staan. Je kunt ze daardoor eenvoudig van alle plekken ter wereld waar je internettoegang hebt benaderen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor goede beveiliging van de facturen en uitstekende back-up's. Daarnaast kun je op een nette en mooie manier sjablonen samenstellen met die facturen. Vanzelfsprekend kun je ook je logo toevoegen aan het sjabloon. Wacht niet langer en profiteer nu van het speciale aanbod om 30 dagen gratis gebruik te maken van Profifact. Je zult snel ontdekken dat dit toch wel een heel stuk prettig werkt dan het maken van facturen in Excel.

Als de online software goed bevalt, bedragen de kosten slechts € 10 per maand. Je kunt ook profiteren van extra voordeel door direct voor een jaar te betalen. De totale jaarkosten zijn dan slechts € 99. Wacht dus niet langer en ga snel aan de slag met Profifact.

Online factureren met Profifact? Probeer Profifact 30 Dagen Gratis en ervaar de kracht en snelheid. Aanmelden duurt minder dan een minuut.

Al vele bedrijven gebruiken Profifact naar tevredenheid

Wij als stichting zochten een gebruiksvriendelijk factuurprogramma en toen we met Profifact aan de slag gingen was dit dan ook heel snel voor ons de juiste keuze. Erg overzichtelijk, simpel en makkelijk te gebruiken dus voor ons is Profifact het juiste programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Profifact!

Mihai Nesu Foundation
vijf sterren

Ik heb meerdere factuurprogramma's uitgeprobeerd. Profifact vind ik het beste pakket. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureerpakket met een professionele uitstraling. Dus dat is factureren zonder allerlei extra functionaliteiten waar je toch geen gebruikt van maakt. Profifact doet wat het moet doen en doet dat ook nog eens heel erg goed.

H.J. Ellens - Custard on- en offline communicatie
vijf sterren

Profifact is enorm gebruiksvriendelijk. Een factuur maken is echt heel eenvoudig. Dat je de facturen eerst in concept kunt maken is ook een groot voordeel. Ik ben dan ook zeer tevreden over Profifact en beveel het elke ondernemer aan.

F.L. Kiemeney - EC Clean
vijf sterren

Factureren vond ik altijd maar een vervelende klus. Nu ik factureer via Profifact is dat voorbij. Facturen maken is nu makkelijk en overzichtelijk. Het maakt het de administratie bijhouden een stuk leuker.

Mient Mulder - Eetcafe t Twaspan
vijf sterren

Je bent na het versturen van de eerste factuur via Profifact al compleet verkocht. Het sturen van een factuur is nu een genot, heel efficiënt, heel gebruiksvriendelijk en de definitieve factuur is er één waar je mee kunt aankomen bij je klanten.

A. van Coeverden - Jawa Meubelen
vijf sterren

Profifact is een onmisbare online tool. Door goed te luisteren naar de gebruikers, wordt Profifact steeds beter!

Bauke Couperus - Insite Design
vijf sterren

Profifact een zeer welkome aanvulling op het maken van mijn facturen SNEL, SIMPEL en ZEER overzichtelijk.

Peter Blom - Blom Eethen
vijf sterren

Alles wat ik nodig heb zit er in, het werkt zoals ik wil en een vriendelijk tarief. Ik zou het iedereen aanraden.

Erik van der Wal – NOF-PC Computer Systemen
vijf sterren

Profifact is een praktisch en overzichtelijk programma. Zowel vanuit huis als op kantoor kan je ermee werken. Wij willen niet anders meer.

Bart Meijer - B.M. Machineservice B.V.
vijf sterren

Een verademing nu alle facturen digitaal zijn. Makkelijk te versturen en makkelijk te doorzoeken.

Peter van der Beek - Wemagine internetbureau
vijf sterren

Mijn complimenten voor Profifact! Mooi, simpel en effectief programma. Zonder ervaring kun je heel eenvoudig een factuur maken. Kortom kies voor Profifact!

Antje Terpstra - Bouwmarkt De Terp
vijf sterren

Geen onnodige toeters en bellen en toen ik graag iets toegevoegd wilde zien ben ik daar goed mee geholpen.

Wilma Potze - Kokarde Counseling
vijf sterren

Ik ben door iemand geïnformeerd over factureren via Profifact, die er zelf al jaren gebruik van maakte. Dit was de beste tip die ik kon krijgen bij de start van mijn praktijk.

Gryt Helfferich - Gryt Helfferich hulp bij verliesverwerking
vijf sterren

Profifact is snel en eenvoudig. Een aanrader voor de ondernemer!

Teade Steenstra - Creative Work
vijf sterren

Handig, overzichtelijk en compleet factuurpakket!

Hans Oostland - De Dageraad interim management en advies
vijf sterren

Ik gebruik Profifact nu 2 jaar en het is zeer gebruikersvriendelijk. Een zeer overzichtelijk programma.

Anneke Broekhuizen - Fit & gezond met Anneke
vijf sterren