Faktuur

Jouw voordelen:

  • Eenvoudig professioneel factureren
  • Herinneringen versturen met 1 druk op knop
  • Eigen factuursjabloon maken
  • Handige omzet en btw overzichten
Snel een factuur makenPlay button

Facturatie met Profifact

Veel mensen vinden de financi&ecute;le administratie een enorm gedoe. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit wellicht ook niet jouw hobby is. Toch kunnen wij de werkzaamheden rond het faktureren een stuk eenvoudiger maken voor jou. Wij hebben namelijk met Profifact zeer handige software ontwikkeld waarmee het maken van een faktuur kinderlijk eenvoudig is.

Onze software kent enkele zeer aantrekkelijke mogelijkheden. Alle belangrijke onderdelen van de faktuur zijn standaard al opgenomen. Verder kun je indien gewenst eenvoudig onderdelen toevoegen of weglaten binnen de software. Bij het maken van een faktuur worden totaalbedragen en de btw automatisch berekend. Dit hoef jij dus niet meer te doen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat fouten vermeden worden. Binnen onze software is het natuurlijk ook mogelijk klanten toe te voegen. Klanten die zijn toegevoegd kunnen later eenvoudig geselecteerd worden als je hen een faktuur wilt sturen. Wij hebben regelmatig meegemaakt dat bedrijven dubbele faktuurnummers hadden omdat ze hun administratie niet helemaal goed op orde hadden. Dit wordt voorkomen door Profifact. Wij kennen namelijk automatische faktuurnummering zodat je nooit last zult hebben van dit probleem. Als je in een oogopslag een overzicht wilt zien van alle btw en omzet is dat vanzelfsprekend met Profifact ook mogelijk. En wanneer je een creditfaktuur moet maken, is dat een fluitje van een cent. Met een druk op de knop kun je een creditfaktuur maken. Doordat wij onze software online hebben staan, uiteraard goed beveiligd en met zeer regelmatig back-up's, kun je van iedere plek ter wereld een faktuur naar jouw klanten sturen.

Bovenstaande zaken zijn slechts een kleine selectie van alle voordelen die Profifact biedt. Profiteer nu snel van ons gratis proefabonnement. Je mag Profifact 30 dagen gratis proberen zonder een enkele verplichting. Als je besluit daarna gebruik te maken van Profifact bedragen de maandelijkse kosten slechts € 10. Als je direct voor een jaar betaalt, profiteer je van extra voordeel. Je betaalt dan slechts € 99 per jaar.

Online factureren met Profifact? Probeer Profifact 30 Dagen Gratis en ervaar de kracht en snelheid. Aanmelden duurt minder dan een minuut.

Al vele bedrijven gebruiken Profifact naar tevredenheid

Wij als stichting zochten een gebruiksvriendelijk factuurprogramma en toen we met Profifact aan de slag gingen was dit dan ook heel snel voor ons de juiste keuze. Erg overzichtelijk, simpel en makkelijk te gebruiken dus voor ons is Profifact het juiste programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Profifact!

Mihai Nesu Foundation
vijf sterren

Ik heb meerdere factuurprogramma's uitgeprobeerd. Profifact vind ik het beste pakket. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureerpakket met een professionele uitstraling. Dus dat is factureren zonder allerlei extra functionaliteiten waar je toch geen gebruikt van maakt. Profifact doet wat het moet doen en doet dat ook nog eens heel erg goed.

H.J. Ellens - Custard on- en offline communicatie
vijf sterren

Profifact is enorm gebruiksvriendelijk. Een factuur maken is echt heel eenvoudig. Dat je de facturen eerst in concept kunt maken is ook een groot voordeel. Ik ben dan ook zeer tevreden over Profifact en beveel het elke ondernemer aan.

F.L. Kiemeney - EC Clean
vijf sterren

Factureren vond ik altijd maar een vervelende klus. Nu ik factureer via Profifact is dat voorbij. Facturen maken is nu makkelijk en overzichtelijk. Het maakt het de administratie bijhouden een stuk leuker.

Mient Mulder - Eetcafe t Twaspan
vijf sterren

Je bent na het versturen van de eerste factuur via Profifact al compleet verkocht. Het sturen van een factuur is nu een genot, heel efficiënt, heel gebruiksvriendelijk en de definitieve factuur is er één waar je mee kunt aankomen bij je klanten.

A. van Coeverden - Jawa Meubelen
vijf sterren

Profifact is een onmisbare online tool. Door goed te luisteren naar de gebruikers, wordt Profifact steeds beter!

Bauke Couperus - Insite Design
vijf sterren

Profifact een zeer welkome aanvulling op het maken van mijn facturen SNEL, SIMPEL en ZEER overzichtelijk.

Peter Blom - Blom Eethen
vijf sterren

Alles wat ik nodig heb zit er in, het werkt zoals ik wil en een vriendelijk tarief. Ik zou het iedereen aanraden.

Erik van der Wal – NOF-PC Computer Systemen
vijf sterren

Profifact is een praktisch en overzichtelijk programma. Zowel vanuit huis als op kantoor kan je ermee werken. Wij willen niet anders meer.

Bart Meijer - B.M. Machineservice B.V.
vijf sterren

Een verademing nu alle facturen digitaal zijn. Makkelijk te versturen en makkelijk te doorzoeken.

Peter van der Beek - Wemagine internetbureau
vijf sterren

Mijn complimenten voor Profifact! Mooi, simpel en effectief programma. Zonder ervaring kun je heel eenvoudig een factuur maken. Kortom kies voor Profifact!

Antje Terpstra - Bouwmarkt De Terp
vijf sterren

Geen onnodige toeters en bellen en toen ik graag iets toegevoegd wilde zien ben ik daar goed mee geholpen.

Wilma Potze - Kokarde Counseling
vijf sterren

Ik ben door iemand geïnformeerd over factureren via Profifact, die er zelf al jaren gebruik van maakte. Dit was de beste tip die ik kon krijgen bij de start van mijn praktijk.

Gryt Helfferich - Gryt Helfferich hulp bij verliesverwerking
vijf sterren

Profifact is snel en eenvoudig. Een aanrader voor de ondernemer!

Teade Steenstra - Creative Work
vijf sterren

Handig, overzichtelijk en compleet factuurpakket!

Hans Oostland - De Dageraad interim management en advies
vijf sterren

Ik gebruik Profifact nu 2 jaar en het is zeer gebruikersvriendelijk. Een zeer overzichtelijk programma.

Anneke Broekhuizen - Fit & gezond met Anneke
vijf sterren