Voorbeeld factuur

Jouw voordelen:

  • Eenvoudig professioneel factureren
  • Herinneringen versturen met 1 druk op knop
  • Eigen factuursjabloon maken
  • Handige omzet en btw overzichten
Snel een factuur makenPlay button

Snel facturen maken

Als je nog weinig ervaring hebt met het maken van een factuur, is het natuurlijk zeer wenselijk om eens voorbeeld factuur van een ander bedrijf te bekijken. Wij hebben met Profifact speciale software ontwikkeld waarmee het zeer eenvoudig is facturen te maken. Meld je gratis aan voor onze software en probeer het vrijblijvend voor 30 dagen. Vanzelfsprekend is onze software zo ontwikkeld dat je direct al een standaard sjabloon hebt met alle gangbare onderdelen die op een factuur moeten staan. Voor het vinden van een voorbeeld factuur adviseren wij je je snel aan te melden voor onze software.

Onze software kent vele voordelen. Wij noemen er een paar. Met Profifact worden de totaalbedragen van de factuur en de hier bijbehorende btw automatisch berekend. Verder kent het systeem een optie om eenvoudig klanten toe te voegen en deze bij het maken van een factuur te selecteren. Profifact is voorzien van automatische factuurnummering. Dit is een reuze handige optie die ervoor zorgt dat je geen dubbele factuurnummers krijgt. Ook geeft Profifact een goed inzicht in de totalen. Zo kun je de totale omzet en btw van alle facturen in een oogopslag zien. Wanneer er een creditfactuur gemaakt moet worden, kan dat zeer eenvoudig. Met een druk op de knop heb je een creditfactuur gemaakt. De Profifact software hoeft niet bij jou op de computer te worden ge&icute;nstalleerd. Deze staat veilig online waarbij alle nodige back-up's gemaakt worden. Het voordeel van het feit dat de software online staat is dat jij overal ter wereld op ieder moment de facturen kunt inzien en versturen. Als je verder vragen hebt over het instellen of het gebruik van software kun je gerust telefonisch contact met ons opnemen.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor een proefabonnement op onze software. Je hoeft nog geen betaalgegevens in te vullen en de testperiode verplicht je tot niets. Je maakt dan 30 dagen gratis gebruik van software waarmee je zeer eenvoudig facturen kunt maken: Profifact. Uiteraard mag je je ook gewoon aanmelden voor de proefperiode als je alleen een voorbeeld factuur wilt zien.

Online factureren met Profifact? Probeer Profifact 30 Dagen Gratis en ervaar de kracht en snelheid. Aanmelden duurt minder dan een minuut.

Al vele bedrijven gebruiken Profifact naar tevredenheid

Wij als stichting zochten een gebruiksvriendelijk factuurprogramma en toen we met Profifact aan de slag gingen was dit dan ook heel snel voor ons de juiste keuze. Erg overzichtelijk, simpel en makkelijk te gebruiken dus voor ons is Profifact het juiste programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Profifact!

Mihai Nesu Foundation
vijf sterren

Ik heb meerdere factuurprogramma's uitgeprobeerd. Profifact vind ik het beste pakket. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureerpakket met een professionele uitstraling. Dus dat is factureren zonder allerlei extra functionaliteiten waar je toch geen gebruikt van maakt. Profifact doet wat het moet doen en doet dat ook nog eens heel erg goed.

H.J. Ellens - Custard on- en offline communicatie
vijf sterren

Profifact is enorm gebruiksvriendelijk. Een factuur maken is echt heel eenvoudig. Dat je de facturen eerst in concept kunt maken is ook een groot voordeel. Ik ben dan ook zeer tevreden over Profifact en beveel het elke ondernemer aan.

F.L. Kiemeney - EC Clean
vijf sterren

Factureren vond ik altijd maar een vervelende klus. Nu ik factureer via Profifact is dat voorbij. Facturen maken is nu makkelijk en overzichtelijk. Het maakt het de administratie bijhouden een stuk leuker.

Mient Mulder - Eetcafe t Twaspan
vijf sterren

Je bent na het versturen van de eerste factuur via Profifact al compleet verkocht. Het sturen van een factuur is nu een genot, heel efficiënt, heel gebruiksvriendelijk en de definitieve factuur is er één waar je mee kunt aankomen bij je klanten.

A. van Coeverden - Jawa Meubelen
vijf sterren

Profifact is een onmisbare online tool. Door goed te luisteren naar de gebruikers, wordt Profifact steeds beter!

Bauke Couperus - Insite Design
vijf sterren

Profifact een zeer welkome aanvulling op het maken van mijn facturen SNEL, SIMPEL en ZEER overzichtelijk.

Peter Blom - Blom Eethen
vijf sterren

Alles wat ik nodig heb zit er in, het werkt zoals ik wil en een vriendelijk tarief. Ik zou het iedereen aanraden.

Erik van der Wal – NOF-PC Computer Systemen
vijf sterren

Profifact is een praktisch en overzichtelijk programma. Zowel vanuit huis als op kantoor kan je ermee werken. Wij willen niet anders meer.

Bart Meijer - B.M. Machineservice B.V.
vijf sterren

Een verademing nu alle facturen digitaal zijn. Makkelijk te versturen en makkelijk te doorzoeken.

Peter van der Beek - Wemagine internetbureau
vijf sterren

Mijn complimenten voor Profifact! Mooi, simpel en effectief programma. Zonder ervaring kun je heel eenvoudig een factuur maken. Kortom kies voor Profifact!

Antje Terpstra - Bouwmarkt De Terp
vijf sterren

Geen onnodige toeters en bellen en toen ik graag iets toegevoegd wilde zien ben ik daar goed mee geholpen.

Wilma Potze - Kokarde Counseling
vijf sterren

Ik ben door iemand geïnformeerd over factureren via Profifact, die er zelf al jaren gebruik van maakte. Dit was de beste tip die ik kon krijgen bij de start van mijn praktijk.

Gryt Helfferich - Gryt Helfferich hulp bij verliesverwerking
vijf sterren

Profifact is snel en eenvoudig. Een aanrader voor de ondernemer!

Teade Steenstra - Creative Work
vijf sterren

Handig, overzichtelijk en compleet factuurpakket!

Hans Oostland - De Dageraad interim management en advies
vijf sterren

Ik gebruik Profifact nu 2 jaar en het is zeer gebruikersvriendelijk. Een zeer overzichtelijk programma.

Anneke Broekhuizen - Fit & gezond met Anneke
vijf sterren