Voorbeeld factuur Excel

Jouw voordelen:

  • Eenvoudig professioneel factureren
  • Herinneringen versturen met 1 druk op knop
  • Eigen factuursjabloon maken
  • Handige omzet en btw overzichten
Snel een factuur makenPlay button

Snel facturen maken

Excel is natuurlijk een ontzettend handig programma. Het biedt ontzettend veel opties voor wie met getallen aan de slag wil. Zo zijn er ook bedrijven die hun facturen in Excel maken. Dat kan, maar optimaal is het natuurlijk niet. Een voorbeeldfactuur voor Excel zul je daarom op deze pagina ook niet aantreffen. Maar wij hebben voor jou een veel beter alternatief. Je kunt 30 dagen gratis gebruik maken van Profifact. Met deze online software heb je heel veel handige mogelijkheden om de facturatie te doen. De software is voorzien van een groot aantal functionaliteit die zorgen voor gemak, snelheid en overzicht.

Als wij gaan vergelijken tussen Excel een Profifact dan kun je in onderstaande tabel zien wat enkele belangrijke verschillen zijn.

Zo is het met Profifact eenvoudig te voorkomen dat je met dubbele factuurnummers werkt. De software kent namelijk automatische nummering. Dit zorgt voor duidelijkheid en overzicht. Ook telt Profifact de totale btw bedragen en de omzet van alle facturen samen voor jou op. Hierdoor heb je een ideaal totaaloverzicht. Een andere optie die Profifact wel biedt en niet mogelijk in Excel is, betreft het versturen van een creditfactuur met een druk op de knop. Als je een creditfactuur wilt sturen via Excel kost dat duidelijk meer moeite. Een ander groot voordeel van Profifact ten opzichte van Excel is dat je overal vandaan kunt factureren. Profifact is een online systeem waardoor je de factuur kunt bekijken en opmaken vanaf iedere plek ter wereld waar internettoegang is. Uiteraard is het systeem zo gebouwd dat veiligheid en back-up uitstekend geregeld zijn.

Verder bieden wij telefonische ondersteuning bij het maken van het factuursjabloon. Waarschijnlijk is deze ondersteuning niet eens nodig omdat het systeem reuze prettig gewerkt. Maar voor het geval het toch nodig is, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij willen je niet langer vermoeien met het benoemen van alle voordelen van Profifact. We denken dat het veel beter is dat je het gewoon zelf gaat ervaren. Wij hebben een speciale aanbieding voor je. Je mag Profifact 30 dagen vrijblijvend en gratis proberen. Het gemak van Profifact kun je hierdoor risicoloos ontdekken. Als je na een proefperiode overtuigd bent van de voordelen van Profifact kun je een abonnement nemen op onze software. Deze kost slechts € 10 per maand en wanneer je direct voor een jaar betaalt zijn de kosten slechts € 99. Dus profiteer snel!

Online factureren met Profifact? Probeer Profifact 30 Dagen Gratis en ervaar de kracht en snelheid. Aanmelden duurt minder dan een minuut.

Al vele bedrijven gebruiken Profifact naar tevredenheid

Wij als stichting zochten een gebruiksvriendelijk factuurprogramma en toen we met Profifact aan de slag gingen was dit dan ook heel snel voor ons de juiste keuze. Erg overzichtelijk, simpel en makkelijk te gebruiken dus voor ons is Profifact het juiste programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Profifact!

Mihai Nesu Foundation
vijf sterren

Ik heb meerdere factuurprogramma's uitgeprobeerd. Profifact vind ik het beste pakket. Een gebruiksvriendelijk en eenvoudig factureerpakket met een professionele uitstraling. Dus dat is factureren zonder allerlei extra functionaliteiten waar je toch geen gebruikt van maakt. Profifact doet wat het moet doen en doet dat ook nog eens heel erg goed.

H.J. Ellens - Custard on- en offline communicatie
vijf sterren

Profifact is enorm gebruiksvriendelijk. Een factuur maken is echt heel eenvoudig. Dat je de facturen eerst in concept kunt maken is ook een groot voordeel. Ik ben dan ook zeer tevreden over Profifact en beveel het elke ondernemer aan.

F.L. Kiemeney - EC Clean
vijf sterren

Factureren vond ik altijd maar een vervelende klus. Nu ik factureer via Profifact is dat voorbij. Facturen maken is nu makkelijk en overzichtelijk. Het maakt het de administratie bijhouden een stuk leuker.

Mient Mulder - Eetcafe t Twaspan
vijf sterren

Je bent na het versturen van de eerste factuur via Profifact al compleet verkocht. Het sturen van een factuur is nu een genot, heel efficiënt, heel gebruiksvriendelijk en de definitieve factuur is er één waar je mee kunt aankomen bij je klanten.

A. van Coeverden - Jawa Meubelen
vijf sterren

Profifact is een onmisbare online tool. Door goed te luisteren naar de gebruikers, wordt Profifact steeds beter!

Bauke Couperus - Insite Design
vijf sterren

Profifact een zeer welkome aanvulling op het maken van mijn facturen SNEL, SIMPEL en ZEER overzichtelijk.

Peter Blom - Blom Eethen
vijf sterren

Alles wat ik nodig heb zit er in, het werkt zoals ik wil en een vriendelijk tarief. Ik zou het iedereen aanraden.

Erik van der Wal – NOF-PC Computer Systemen
vijf sterren

Profifact is een praktisch en overzichtelijk programma. Zowel vanuit huis als op kantoor kan je ermee werken. Wij willen niet anders meer.

Bart Meijer - B.M. Machineservice B.V.
vijf sterren

Een verademing nu alle facturen digitaal zijn. Makkelijk te versturen en makkelijk te doorzoeken.

Peter van der Beek - Wemagine internetbureau
vijf sterren

Mijn complimenten voor Profifact! Mooi, simpel en effectief programma. Zonder ervaring kun je heel eenvoudig een factuur maken. Kortom kies voor Profifact!

Antje Terpstra - Bouwmarkt De Terp
vijf sterren

Geen onnodige toeters en bellen en toen ik graag iets toegevoegd wilde zien ben ik daar goed mee geholpen.

Wilma Potze - Kokarde Counseling
vijf sterren

Ik ben door iemand geïnformeerd over factureren via Profifact, die er zelf al jaren gebruik van maakte. Dit was de beste tip die ik kon krijgen bij de start van mijn praktijk.

Gryt Helfferich - Gryt Helfferich hulp bij verliesverwerking
vijf sterren

Profifact is snel en eenvoudig. Een aanrader voor de ondernemer!

Teade Steenstra - Creative Work
vijf sterren

Handig, overzichtelijk en compleet factuurpakket!

Hans Oostland - De Dageraad interim management en advies
vijf sterren

Ik gebruik Profifact nu 2 jaar en het is zeer gebruikersvriendelijk. Een zeer overzichtelijk programma.

Anneke Broekhuizen - Fit & gezond met Anneke
vijf sterren